Wij zijn Christi Siderius en Katlijn van der Haagen

Onder de namen sideriuscoaching (gecertificeerd bij Nobco) en vanderhaagencoaching (gecertificeerd bij Stir) begeleiden wij individuen die behoefte hebben aan coaching. Onder de naam coaching030 coachen en trainen wij teams en groepen, jongeren, werkgevers en stagebegeleiders, werkmatchers en jobcoaches.

Wij zijn ons werkzame leven allebei in de horeca begonnen (Christi in de keuken en Katlijn in de bediening). Daarna zijn we in het onderwijs gaan werken en hebben we, naast ons werk als docent en stagebegeleider, ervaring opgedaan met coachen en begeleiden van met name mensen in het onderwijs. We werken graag samen, delen één visie en hebben een gemeenschappelijke missie.

Onze visie is:

De basis voor plezier in je werk is persoonlijke groei en het ontdekken en ontwikkelen van vaardigheden. Reflecteren op jezelf en evalueren van je situatie zijn daarbij van groot belang. Net als zichtbaar zijn en inzichten verkrijgen. Hindernissen zijn er om te overwinnen. Wij helpen je daarbij door samen een plan te maken.

Onze missie is:

Mensen helpen gewaardeerd te worden om wie ze zijn en wat ze kunnen.

Onze kracht:

Wij zijn twee individuele coaches met verschillende karakters en coachstijlen die elkaar goed aanvullen. We zijn complementair en daardoor breed inzetbaar. Katlijn heeft een gezonde dosis humor en soms een wat confronterende manier van coachen die zeer verhelderend kan werken. Christi is meer beschouwend, creatief en analytisch sterk. Afhankelijk van wat een groep het meeste nodig heeft, neemt een van ons beiden het voortouw. Samen wisselen we creatieve en actieve werkvormen af met theoretische kennis. Bij individuele coaching gebruikt Christi creatieve en actieve werkvormen en opdrachten terwijl Katlijn het leuk vindt gebruik te maken van wandelcoaching en andere actieve werkvormen. Allebei houden we van een systemische aanpak met aandacht voor iemands complete persoonlijkheid. Wij zijn resultaatgericht en denken altijd aan een volgende stap. Waar wil het team of jij naartoe en hoe komen we daar?