Coaching 030 is een samenwerking tussen van Christi Siderius en Katlijn van der Haagen in Utrecht.

Wij begeleiden individuen, teams en hele organisaties bij het doormaken van veranderingsprocessen. Veranderingen roepen vaak weerstand op, zowel in ons persoonlijk leven als op ons werk. Deze weerstand komt meestal voort uit angst voor het onbekende. Wat wij doen is voor alle betrokkenen inzichtelijk maken wie waar staat in het proces en wat ervoor nodig is om het voor iedereen te laten slagen.

Wat kan je van ons verwachten?

Als jij binnen jouw organisatie te maken hebt met veranderingen, kunnen wij je begeleiden, wat jouw rol in dit proces ook is. En of het nu gaat om individuele coaching, teamcoaching of coaching ‘on the job’, je houdt altijd zelf de regie.

Onze aanpak is breed. We analyseren de verandering en we kijken naar persoonlijke ontwikkeling, het verkrijgen van nieuwe inzichten, omgaan met weerstand en klachten die te maken hebben met stress en burn-out. Verder besteden we aandacht aan loopbaanperspectieven, gesprekstechnieken en wat ervoor nodig is om het proces voor iedereen te laten slagen.

Maatwerk is daarbij onze kracht, waarbij we uitgaan van ieders capaciteiten. We kijken naar wat je doet, wat je kunt, wat je eventueel moet leren en wat je daarvoor nodig hebt.