+31-6-12180170 of +31-6-17450330 info@coaching030.nl

Een zinvol leven hebben en gelukkig zijn met wat je doet?

Wij geloven dat dit voor iedereen haalbaar is

Coaching

Wil jij gelukkig zijn met wat je doet, wil je een zinvol leven en werkgeluk ervaren? Wil jij ruimte om te groeien? Wil je beter functioneren met je team of organisatie of wil je meer (werk) geluk ervaren? 

Dan is coaching iets voor jou.

Coaching 030 - Een andere kijk

Zien & Gezien worden

Wij zijn van mening dat het in de basis altijd gaat over inzichten verkrijgen. Met deze inzichten krijg je grip op je persoonlijke vraagstukken of op werk gerelateerde situaties.

De Coaching030 coach ondersteunt en begeleidt dit proces door vragen te stellen, te luisteren, te spiegelen, te onderzoeken of door opdrachten te geven die tot een volgende stap leiden. De coach let hierbij niet alleen op wat er gezegd wordt, maar ook hoe en met welke lichaamstaal.

“Door systemisch te onderzoeken wat er zich onder de waterlijn bevindt komen we er samen achter wat er nodig is om tot het gewenste resultaat te komen”

Coaching030 helpt jou te ontdekken wat je kan, wie je bent en waar je toe in staat bent

Coachen is het begeleiden van individuen of teams naar een door hen gewenst doel. Dat kan een persoonlijk doel of een werk gerelateerd doel zijn.

Het kan ook gaan om coachen tijdens veranderingsprocessen, coachen op samenwerken of bij leiderschapsvragen. Vanuit de startvraag gaan we op zoek naar de onderliggende vragen, de uitdagingen en belemmeringen.

Coaching030 helpt je team of organisatie te ontdekken waar jullie toe in staat zijn, welke kwaliteiten en welk potentieel wel en niet benut worden

Ofwel wij dagen jou en je team uit om alles uit jezelf te halen. Waarbij we uitgaan van plezier hebben in het werk en van de eigen kracht.

Coaching is uitnodigen en uitdagen, confronteren maar ook hartelijk en warm. Coaching is uit je comfortzone komen maar ook veiligheid ervaren en ruimte om te groeien. Ervaar coaching bij ons in teamverband of persoonlijk.