+31-6-12180170 of +31-6-17450330 info@coaching030.nl

CHRISTI & KATLIJN

Individuele coaching

 

 

 

Samen met Coaching030

vind je antwoord op jouw vraagstuk

In een 1-op-1 traject gaan we samen aan de slag met wat er in het hier en nu aan de hand is. Waar loop je tegenaan? Is dit in de privésfeer of op het werk, of uit het zich in alles. Vanuit de eerste vraag gaan we op zoek naar de onderliggende vragen. Per persoon kijken we welke begeleiding passend is en schakelen we gedurende het traject bij. Daarnaast kijken we naar wat de gewenste situatie is. Wat is je doel? Wat is er nodig om daar te komen? Stap voor stap gaan we daar samen naartoe, waarbij de coachee altijd aan het roer staat.

Coaching 030 - Een andere kijk

Op verschillende manieren luisteren, kijken en voelen we waar de uitdagingen, belemmeringen en wensen liggen. Dat is waar wij goed in zijn. Zodat je concreet en doelgericht aan het werk gaat om het door jou gestelde doel te bereiken. Het is een proces waarin we je helpen (weer) contact te maken met jouw lichaam en laat je het hoofd, hart en het diepe weten antwoorden vinden op jouw vraagstuk.

Werkgeluk is daar waar je voldoening ervaart, waarbij je geprikkeld wordt, waar je enthousiast van wordt en waar je gewaardeerd wordt