+31-6-12180170 of +31-6-17450330 info@coaching030.nl

CHRISTI & KATLIJN

Coaching030

vanuit Christi bekeken…

Hoe zou de wereld eruit zien als elk mens meer…

innerlijke vrede ervaart?

Het is prachtig om in mijn werk mensen te bekrachtigen in wie ze zijn en wat ze in huis hebben. 

Coachen help bij een proces van bewustwording, persoonlijke groei en vergroten van je zelfvertrouwen. Het doel van psychosociale coaching is…

leren openstaan voor het hier-en-nu, zonder voorbij te gaan aan ervaringen in eerdere levensfasen.

Hierdoor leer en ervaar je welke belemmeringen er zijn om dingen anders te doen. Door bijna letterlijk over de belemmering heen te stappen ga je duurzame veranderingen inzetten.

Vanuit mijn onderwijservaring als Intern begeleider, supervisor en coach wilde ik mijn expertise breder gaan inzetten en ben gestart met mijn eigen coachpraktijk. De afgelopen jaren ben ik ervaringen gaan verzamelen voor nog meer diepgang en expertise. Voor de sparkle in jouw ogen. Ervaar hoe het is om weer vrijheid, het plezier of de rust te ervaren in je werk of te kunnen genieten van het alledaagse. Kom los van je overlevingsstrategieën, leer de kunst van het loslaten, ervaar de zachtheid van zelfcompassie. Ofwel, ga mee op ontdekkingsreis in je eigen binnenwereld.

Wie is Christi?

Ik ben Christi, 52 jaar en ik woon op een heerlijke plek in Utrecht. Ik ben psychosociaal coach, workshop begeleider, trainer en creatief denker. Je kunt me bereiken via christi@coaching030.nl of via 06-17450330.

Ik ben niet gebonden aan een vaste plek, ik kom graag naar jou toe of naar een voor jou betekenisvolle of veilige plek. Natuurlijk ben je ook welkom in mijn eigen praktijkruimte.

Als Coach

Mijn begeleiding kenmerkt zich door rust, empathie, helderheid, humor en verwondering. Ik weet al snel een veilige sfeer te creëren en daag klanten graag uit, op een respectvolle en zachte manier.

In het werken staat jouw hulpvraag centraal. Naast het werken aan praktische oplossingen, wordt de hulpvraag ook in een zinvolle context geplaatst. “Het zelf-genezend en probleemoplossend vermogen wordt bij jou geactiveerd”. Ik ga uit van het psychosociale van de mens. Mijn coaching omvat een breed aanbod van manieren en benaderingen.

Wat?

APK- gesprek: één sessie als cadeautje aan jezelf, dit kan tevens aangevuld worden met een DISC of Drijfverenanalyse

Werkgeluk: een coachtraject waarin we samen kijken naar jouw werkgeluk.

Psychosociaal coachtraject: als je vast loopt of vast dreigt te lopen op je werk of thuis, dit is een intensief traject, een meer therapeutisch traject.

Christi ik ben zo blij dat jij op mijn pad bent gekomen. Toen ik het allemaal niet meer zag zitten, was jij de enige die in me geloofde en echt naar me luisterde.

Dat vind ik zo geweldig aan jou, je luistert, je ziet en voelt. Je hebt me zoveel inzicht en vertrouwen gegeven, dat ik het leven steeds beter aan kan. Je bent mijn rots in de woelige zee. Ik ben blij dat ik altijd weer bij je terecht kan.

reviews

Wat anderen hebben ervaren

 

Wat ik fijn vindt aan Christi is dat je zo’n fijne, rustige uitstraling hebt en dat je beschouwend en oordeelloos kan kijken naar situaties. Jij geeft mij vertrouwen door niet te oordelen, door te laten zijn wat er is en dat het er mag zijn. Dat vind ik een heel mooie eigenschap van jou.

Door de coaching ben ik anders naar mezelf gaan kijken en meer van mezelf gaan houden.

Ik heb Christi leren kennen als een ontzettend warme en lieve coach. Ze weet hoe ze veiligheid creëert in het gesprek. Hierdoor konden we vrij snel de diepte in gaan.

Christi is een goede luisteraar en let aandachtig op, ze gaat moeilijke situaties niet uit de weg. Doormiddel van gesprekken en met behulp van illustraties reflecteert Christi, ze stelt gerichte vragen waardoor je samen tot nieuwe inzichten komt. Zo kwam ik in een paar sessies met Christi los van mijn eigen gedachtepatronen en kon ik de situatie van een andere kant bekijken.