+31-6-12180170 of +31-6-17450330 info@coaching030.nl

KATLIJN & CHRISTI

Coaching030

vanuit Katlijn bekeken…

Mijn levensmotto:

“ZIEN EN GEZIEN WORDEN

en zelf aan het roer staan van je (werkende) leven.”

Ik begeleid al meer dan 10 jaar mensen op allerlei levenspaden. Zo kan het gaan over persoonlijke ontwikkeling, loopbaanvraagstukken, leiderschap, verlies en verdriet of stress en burn-out klachten. Hierbij gaat het niet over veranderen, maar…

inzicht krijgen in wat er is in het hier en nu en wat je wilt in de toekomst.

Ik coach mensen uit diverse werkgebieden zoals onderwijs, gemeenten, MKB, bedrijfsleven van jong tot oud. Of je nu aan het begin van je carrière staat en vraagstukken hebt of dat je aan de laatste jaren van je maatschappelijke carrière staat en deze nog op een andere zinvolle manier wilt invullen, in beide gevallen geldt: 

⇒ Doe je wat past bij jouw drijfveren?

⇒ Ervaar je werkgeluk?

⇒ Ben je nog steeds aan het ontwikkelen?

⇒ Ken je al je kwaliteiten en zet je deze in?

⇒ Ken je al je valkuilen en kun je deze accepteren?

⇒ Sta jezelf aan het roer van jouw leven?

Wie is Katlijn?

Ik ben Katlijn, 58 jaar en ik woon al sinds 40 jaar in Utrecht. Ik ben coach, trainer, systemisch coach, wandelcoach, ondernemer en ontwikkelaar en een krachtige gesprekspartner. Je kunt me bereiken via katlijn@coaching030.nl via of via 06-12180170.
Ik heb een praktijk aan huis van waaruit we kunnen wandelen in de natuur. Ik kan uiteraard ook bij jou komen of op een andere locatie afspreken.

Als Coach

Ik begeleid je met respect en duidelijkheid. We stellen heldere doelen op en maken hiervoor concrete afspraken. Jij staat aan het roer en ik beweeg met je mee. Samen lopen we naar de door jou gewenste situatie. We kijken, praten en voelen bij wat zich onderweg aandient met een open en nieuwsgierige blik.

Samen gaan we op zoek naar jouw coachvraag. Ik heb een open en eerlijke, spiegelende en directe coaching stijl. Ik heb mij gespecialiseerd in De reis van de Held om systemisch, dat wat leeft in het onderbewuste, naar boven te krijgen en hou van concrete doelen die we samen vaststellen. Ik ga graag naar buiten en tijdens het wandelen met je in gesprek.
Jij gaat je doelen verhelderen en stap voor stap werken we toe naar het gewenste resultaat.

Wat?

We starten altijd met een kennismakingsgesprek: live, telefonisch of online. Dan kun je kiezen voor een APK gesprek, een middag systemisch onderzoeken wat er in je onderbewuste leeft met De reis van de Held of een aantal coachsessies inplannen om aan de slag te gaan met je coachvraag en de gewenste resultaten.

Katlijn heeft humor en is direct, daar hou ik van. Ook met het systemisch werken wordt het concreet en voor mij inzichtelijk. Met haar heb ik duidelijke doelen gesteld waar ik aan werk. Ze is een fijne gesprekspartner en er wordt veel gelachen. Ook heeft ze lekkere koffie!

reviews

Wat anderen hebben ervaren

 

Katlijn gaat niet alleen in gesprek, maar geeft me ook opdrachten. Dat vind ik soms lastig, maar heeft me veel inzichten gegeven. Wat is echt en wat zit in mijn hoofd? Ik kan haar tussendoor altijd even bellen of appen als ik vragen heb, dat is erg fijn.

Katlijn luistert aandachtig en vat duidelijk samen wat er gezegd is. Door te wandelen en te praten merk ik dat ik verrast ben over wat ik allemaal vertel. En ik doe meteen wat extra stappen!

Katlijn laat vaak stiltes vallen en benoemt wat ze ziet aan mij. Ze geeft me tijd om zelf na te denken en te voelen, hierdoor durf ik mijn gevoel toe te laten. Ik voel me veilig bij Katlijn. We kijken naar het verleden, maar blijven daar niet hangen. Het gaat over het hier-en-nu en wat ik wil voor de toekomst.