+31-6-12180170 of +31-6-17450330 info@coaching030.nl

KATLIJN & CHRISTI

samen
Coaching030

Wij begeleiden individuen, teams en hele organisaties bij het doormaken van…

VERANDERINGSPROCESSEN

Veranderingen roept vaak weerstand op, zowel in ons persoonlijk leven als op ons werk. Deze weerstand komt meestal voort uit angst voor het onbekende. Wat wij doen is voor alle betrokkenen inzichtelijk maken wie waar staat in het proces en wat ervoor nodig is om het voor iedereen te laten slagen.

Wat kan je van ONS verwachten?

Als jij binnen jouw organisatie te maken hebt met veranderingen, kunnen wij je begeleiden, wat jouw rol in dit proces ook is. En of het nu gaat om individuele coaching, teamcoaching of coaching ‘on the job’, je houdt altijd zelf de regie.

Onze aanpak is…

BREED

We analyseren de verandering en we kijken naar persoonlijke ontwikkeling, het verkrijgen van nieuwe inzichten, omgaan met weerstand en klachten die te maken hebben met stress en burn-out. Verder besteden we aandacht aan loopbaanperspectieven, gesprekstechnieken en wat ervoor nodig is om het proces voor iedereen te laten slagen.

Maatwerk…

is daarbij onze kracht, waarbij we uitgaan van ieders capaciteiten. We kijken naar wat je doet, wat je kunt, wat je eventueel moet leren en wat je daarvoor nodig hebt.

Wie wij zijn?

Wij zijn Christi en Katlijn, coaches en trainers met een creatieve inslag. Wij geven je inzicht in waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Wij zien het grote plaatje, brengen dit terug naar concrete stappen en werken samen met de klant toe naar het gewenste resultaat.

Onder de naam Coaching030 coachen en trainen wij teams en groepen, jongeren, werkgevers en stagebegeleiders, werkmatchers en jobcoaches.

Wij zijn ons werkzame leven allebei in de horeca begonnen (Christi in de keuken en Katlijn in de bediening). Daarna zijn we in het onderwijs gaan werken en hebben we, naast ons werk als docent en stagebegeleider, veel ervaring opgedaan met coachen en begeleiden.

Wij zijn als coaches breed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in zowel onderwijs als het bedrijfsleven. Naast individuele- en teamcoaching geven wij trainingen en workshops die altijd leiden tot de kern van de vraag en de praktische handvatten geven die leiden naar de oplossing. Onze kracht is het zien van het grote geheel en goed kunnen luisteren naar de wensen van de klant en dat vertalen we naar maatwerk.

We werken graag samen, delen één visie en hebben een gemeenschappelijke missie.

Iedereen wil gewaardeerd worden om wie hij is en wat hij kan.

Coaching030

VOOR WIE?

⇒ Loop je rond met loopbaanvraagstukken?

⇒ Wil jij je op persoonlijk vlak ontwikkelen?

⇒ Ben je vastgelopen in het werk (bijvoorbeeld door stress, burn out, ruzie en/of faalangst)?

⇒ Ervaar je als teams tijdens veranderingsprocessen problemen in interactie?

⇒ Wil je als organisatie (onderwijs, zorg, MBK) je werknemers – op regelmatige basis – ondersteuning bieden op gebied van persoonlijk leiderschap en werkgeluk?

⇒ Werk je als  team of organisaties met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (in het kader van de participatiewet)?

Wij begeleiden individuen, teams en hele organisaties bij het doormaken van veranderingsprocessen. Veranderingen roepen vaak weerstand op, zowel in ons persoonlijk leven als op ons werk. Deze weerstand komt meestal voort uit angst voor het onbekende. Wat wij doen is voor alle betrokkenen inzichtelijk maken wie waar staat in het proces en wat ervoor nodig is om het voor iedereen te laten slagen.

Wat kun je van ons verwachten?

Als jij binnen jouw organisatie te maken hebt met veranderingen, kunnen wij je begeleiden, wat jouw rol in dit proces ook is. En of het nu gaat om individuele coaching, teamcoaching of coaching ‘on the job’, je houdt altijd zelf de regie.

Onze aanpak is breed. We analyseren de verandering en we kijken naar persoonlijke ontwikkeling, het verkrijgen van nieuwe inzichten, omgaan met weerstand en klachten die te maken hebben met stress en burn-out.

Verder besteden we aandacht aan loopbaanperspectieven, gesprekstechnieken en wat ervoor nodig is om het proces voor iedereen te laten slagen.

Maatwerk is daarbij onze kracht, waarbij we uitgaan van ieders capaciteiten. We kijken naar wat je doet, wat je kunt, wat je eventueel moet leren en wat je daarvoor nodig hebt.

Onze Missie

Mensen helpen gewaardeerd te worden om wie ze zijn en wat ze kunnen.

Onze visie

De basis voor plezier in je werk is persoonlijke groei en het ontdekken en ontwikkelen van vaardigheden. Reflecteren op jezelf en evalueren van je situatie zijn daarbij van groot belang. Net als zichtbaar zijn en inzichten verkrijgen. Hindernissen zijn er om te overwinnen. Wij helpen je daarbij door samen een plan te maken.

Onze kracht

Wij zijn twee individuele coaches met verschillende karakters en coachstijlen die elkaar goed aanvullen. We zijn complementair en daardoor breed inzetbaar. Allebei houden we van een systemische aanpak met aandacht voor iemands complete persoonlijkheid. Wij zijn resultaatgericht en denken altijd aan een volgende stap: “Waar wil het team of jij naartoe en hoe komen we daar?”

Katlijn heeft een gezonde dosis humor en soms een wat confronterende manier van coachen die zeer verhelderend kan werken. Christi is meer beschouwend, creatief en analytisch sterk.

Afhankelijk van wat een groep het meeste nodig heeft, neemt een van ons beiden het voortouw. Samen wisselen we creatieve en actieve werkvormen af met theoretische kennis.

Bij individuele coaching gebruikt Christi creatieve en actieve werkvormen en opdrachten, terwijl Katlijn het leuk vindt gebruik te maken van wandelcoaching en andere actieve werkvormen.

De coaches van C030 heb ik als heel betrokken ervaren.
De informatie en de oefeningen waren direct toe te passen in mijn werk. (Stageteam)

De trainers vullen elkaar goed aan, hebben veel kennis en geven veel individuele aandacht. Fijne sfeer, goed programma, leuke trainers!

Door de teamcoaching van C030 heb ik meer geleerd over mijzelf. De teamgesprekken en individuele gesprekken waren heel verhelderend. Jullie brengen beiden iets anders in, wat allebei leuk en helpend is. (Stageteam)

reviews

Wat anderen hebben ervaren

 

De coaches hebben een verrassende workshop gegeven, waardoor ik meer inzicht heb gekregen in het begeleiden van jongeren. We hebben gelachen en geoefend met rollenspellen, leuk!

Ik wist niet waar ik terecht was gekomen, maar ik heb er veel van geleerd. De tips en tools van de trainers zijn concreet en helpend in de begeleiding van jongeren. Een lekkere actieve workshop, met veel oefeningen.

Coaching030

Heb je een vraag? Of ben je nieuwsgierig naar wat wij je kunnen bieden?

10 + 10 =