+31-6-12180170 of +31-6-17450330 info@coaching030.nl

COACHING030

Stap voor stap werken wij aan het realiseren van jouw ambitie en wensen. Jij staat aan het roer en bepaalt het tempo, wij reizen met je mee, sturen bij, ondersteunen en stimuleren.

Heb jij geen grip op je eigen leven of op het proces? Ervaar jij grote werkdruk en voel je je niet gezien en gehoord? Of heeft jouw team handvatten en vaardigheden nodig om te professionaliseren op het gebied van coachende vaardigheden, coachend lesgeven, gesprekken voeren, aansluiten bij de ander?

Stel je eens voor…

… hoe het zou zijn als je een helder inzicht hebt in wie je bent, waar je goed in bent en waar je nu staat. En je ervaart ruimte voor een duidelijke focus in je loopbaan en je leven. Door haalbare doelen te stellen en je talenten passend in te zetten, geef je richting aan je leven en bepaal je zelf de koers. Dat zorgt voor werkgeluk.

Als jij jezelf niet kunt zien, kun je ook anderen niet zien

Er overkomt jou van alles of laat jij het je overkomen? Wie staat aan het roer?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris eget maximus massa. Fusce feugiat leo diam, sit amet tincidunt augue luctus at. In rutrum lacus ac imperdiet vehicula. Praesent condimentum vel dolor nec mollis. Phasellus eu bibendum lectus. Fusce consectetur sagittis faucibus. Phasellus luctus fringilla purus eget fermentum. Nam condimentum ornare felis, sagittis hendrerit risus commodo et. Quisque eleifend ultrices sapien, at porttitor arcu ultrices quis. Mauris ac velit diam. Aenean vel velit lacus. Vestibulum ultricies vulputate est, sagittis elementum enim accumsan ut. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Phasellus porttitor posuere consequat.

Werkgeluk

Iedereen beschikt over unieke talenten en over de kracht om voor je eigen geluk te zorgen. Een coachtraject biedt je nieuw perspectief, focus, vitaliteit en blijvend zelfsturend vermogen. Helder inzicht in wie je bent, waar je goed in bent en waar je nu staat. Dat geeft ruimte voor een duidelijke focus in je loopbaan en leven. Door haalbare doelen te stellen en je talenten passend in te zetten, kun je richting aan je leven geven en zelf de koers bepalen. Dat zorgt voor werkgeluk.

 • Zit je nog op de juiste plek bij werkgever?
 • Is je baan nog passend in je huidige levensfase?
 • Haal je energie uit je werk?
 • Heb je nog voldoende uitdaging?
 • Wordt je gezien?
 • Wat zijn je ambities?

Samen gaan we al je zintuigen aanspreken om erachter te komen waar je nu in je leven zit of tegenaan loopt. Het onbewuste bewust maken om zo je dromen en wensen om te kunnen zetten naar daden. Weten wat je echt wilt is de eerste stap naar het concreet maken van de weg ernaartoe. Stap voor stap werken we aan het realiseren van jouw ambitie en wensen.

Helder krijgen welke stappen je zelf kunt nemen en bij welke stappen je anderen nodig hebt. Een plan van aanpak maken en concreet aan het werk gaan om je doelen te behalen. Je omgeving hierbij inschakelen en jezelf en je ambitie zichtbaar maken.

Jij staat aan het roer en bepaalt het tempo. Wij reizen met je mee en sturen bij, ondersteunen en stimuleren je in jouw reis naar werkgeluk.

Wie wij zijn?

Wij zijn Christi en Katlijn, coaches en trainers met een creatieve inslag. Wij geven je inzicht in waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Wij zien het grote plaatje, brengen dit terug naar concrete stappen en werken samen met de klant toe naar het gewenste resultaat.

Onder de namen sideriuscoaching (gecertificeerd bij Nobco) en vanderhaagencoaching (gecertificeerd bij Stir) begeleiden wij individuen die behoefte hebben aan coaching. Onder de naam coaching030 coachen en trainen wij teams en groepen, jongeren, werkgevers en stagebegeleiders, werkmatchers en jobcoaches.

Wij zijn ons werkzame leven allebei in de horeca begonnen (Christi in de keuken en Katlijn in de bediening). Daarna zijn we in het onderwijs gaan werken en hebben we, naast ons werk als docent en stagebegeleider, ervaring opgedaan met coachen en begeleiden van met name mensen in het onderwijs. 

Wij zijn als coaches breed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in zowel onderwijs als het bedrijfsleven. Naast individuele- en teamcoaching geven wij trainingen en workshops die altijd leiden tot de kern van de vraag en de praktische handvatten naar de oplossing. Onze kracht is het zien van het grote geheel en goed kunnen luisteren naar de wensen van de klant en dat vertalen we naar maatwerk.

We werken graag samen, delen één visie en hebben een gemeenschappelijke missie.

Iedereen wil gewaardeerd worden om wie hij is en wat hij kan.

Voor wie?

 

 • Loop je rond met loopbaanvraagstukken?
 • Wil jij je op persoonlijk vlak ontwikkelen?
 • Ben je vastgelopen in het werk (bijvoorbeeld door stress, burn out, ruzie en/of faalangst)?
 • Ervaar je als teams tijdens veranderingsprocessen problemen in interactie?
 • Wil je als organisatie (onderwijs, zorg, MBK) je werknemers – op regelmatige basis – ondersteuning bieden op gebied van persoonlijk leiderschap en werkgeluk?
 • Werk je als  team of organisaties met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (in het kader van de participatiewet)?

Wij begeleiden individuen, teams en hele organisaties bij het doormaken van veranderingsprocessen. Veranderingen roepen vaak weerstand op, zowel in ons persoonlijk leven als op ons werk. Deze weerstand komt meestal voort uit angst voor het onbekende. Wat wij doen is voor alle betrokkenen inzichtelijk maken wie waar staat in het proces en wat ervoor nodig is om het voor iedereen te laten slagen.

Wat kun je van ons verwachten?

Als jij binnen jouw organisatie te maken hebt met veranderingen, kunnen wij je begeleiden, wat jouw rol in dit proces ook is. En of het nu gaat om individuele coaching, teamcoaching of coaching ‘on the job’, je houdt altijd zelf de regie.

Onze aanpak is breed. We analyseren de verandering en we kijken naar persoonlijke ontwikkeling, het verkrijgen van nieuwe inzichten, omgaan met weerstand en klachten die te maken hebben met stress en burn-out.

Verder besteden we aandacht aan loopbaanperspectieven, gesprekstechnieken en wat ervoor nodig is om het proces voor iedereen te laten slagen.

Maatwerk is daarbij onze kracht, waarbij we uitgaan van ieders capaciteiten. We kijken naar wat je doet, wat je kunt, wat je eventueel moet leren en wat je daarvoor nodig hebt.

Onze visie

De basis voor plezier in je werk is persoonlijke groei en het ontdekken en ontwikkelen van vaardigheden. Reflecteren op jezelf en evalueren van je situatie zijn daarbij van groot belang. Net als zichtbaar zijn en inzichten verkrijgen. Hindernissen zijn er om te overwinnen. Wij helpen je daarbij door samen een plan te maken.

Onze Missie

Mensen helpen gewaardeerd te worden om wie ze zijn en wat ze kunnen.

Onze Kracht

Wij zijn twee individuele coaches met verschillende karakters en coachstijlen die elkaar goed aanvullen. We zijn complementair en daardoor breed inzetbaar.

Katlijn heeft een gezonde dosis humor en soms een wat confronterende manier van coachen die zeer verhelderend kan werken. Christi is meer beschouwend, creatief en analytisch sterk.

Afhankelijk van wat een groep het meeste nodig heeft, neemt een van ons beiden het voortouw. Samen wisselen we creatieve en actieve werkvormen af met theoretische kennis.

Bij individuele coaching gebruikt Christi creatieve en actieve werkvormen en opdrachten, terwijl Katlijn het leuk vindt gebruik te maken van wandelcoaching en andere actieve werkvormen.

Allebei houden we van een systemische aanpak met aandacht voor iemands complete persoonlijkheid. Wij zijn resultaatgericht en denken altijd aan een volgende stap: “Waar wil het team of jij naartoe en hoe komen we daar?”

Wat anderen zeggen

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

– Samantha Warner

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

– Tyler Shaw

Heb je een vraag? Of ben je nieuwsgierig naar wat wij je kunenn bieden?

 

1 + 6 =